sömnproblem..

Blä vad trött jag blir på detta asså, under flera nätter har jag haft skitsvårt och sova.. spelar ingen roll vad jag gör, jag kan lägga mig rätt tidigt men ändå ligger jag bara och vrider mig i sängen, lugnar aldrig ner mig heller, känns som att kroppen aldrig varvar ner till viloläge utan är i full gång hela natten.. Nu har jag legat vaken sen 2 ungefär och verkligen försökt sova, grejen är att jag har varit trött under hela tiden också men ändå kan jag inte sova, jag blir galen, någon av er som läser detta som har några tips eller vet vad som orsakar sömnproblemet? Ni får ju gärna hjälpa mig..

Har pågrund av skolan haft väldiga problem med stress, tillochmed så jag fått åka till läkarn och sjukhuset och så jag börjar undra om det kan ha med det och göra..

Orkar inte skriva mer är skittrött nu också men tänker inte ens försöka sova nu, vill inte vända på dygnet.

byebyeeeeee

äntligen händer det någonting

Som sagt äntligen börjar det hända någonting, sitter och skriver på den sista texten för extra gästerna som kommer till på mixtapet nu, det är väldigt försenat då jag varit sjuk osv. men jag försöker skynda på allting så gott jag kan, väldigt längesen jag släppte något i musikväg nu så det är väl på tiden!

Sitter förövrigt hos min kompis som precis kommit hem från Närpes i Finland, börjar lära mig prata finlandssvenska nu också, den ni! ;)
Just nu ligger han och sover så han är inte så intressant, men kan förstå att han är väldigt trött efter båt och bussresa hem på ungefär 10 timmar..

Kan även avslöja att jag skriver på sidan om på en överraskning som kommer kort efter den andra med mer djupare låtar, alltså så har ni inte väntat förgäves om nu gjort det för jag släpper runt 17-18 låtar nu snart :)

Börjar bli läge för flyttning snart också, 1 augusti är vi bosatta i Torshälla ska bli skönt faktiskt! Tills dess återstår bara den jobbiga flyttningen men det kan vara värt det för det följs av en inflyttningsfest sen, haha känns som jag super varje helg och mer lär det bli nu när det är sommarlov.

Snart dags och ge bort alla kattungar också, dem är runt 6-8 veckor (har inte så stor koll) men blir jobbigt och göra sig av med alla faktiskt.. fast inte riktigt alla, vi ska ju behålla en, den svarta som vi döpt till Troja, men resten ska bort, även mamman som min mammas kompis ska ha!

Har väl inte så mycket mer och skriva, tycker jag skrivit tillräckligt.. kan avsluta med ännu ett smakprov på en vers från en låt på mixtapet, låten heter:

Tokz - Vems drömmar är det

Vers 1:
Nu är sommaren här och solen skiner
En blå himmel vi väntar på goda tider
Det finns saker i livet som vi drömmer om
Men vi glömmer dom, och vi fördömer dom
Det händer ibland att vi tar sönder dom
Men då hittar vi annat att drömma om
Drömmar som vi sällan bedömmer vackra
Glöm inte att tacka din mamma och pappa
Det är dom som alltid backar dig om du ramlar
Hindrar dig från snesteg och från att falla
För livet har saker som det bjuder på
Och det har det haft i alla dessa tusen år
Och det gör susen så bara fortsätt vandra vidare
Du kanske letar efter glada andra tider men..
Vi lever för dagen och ser på saker så
Problemen orkar vi knappast lägga maken på

Peace, love and understanding from your hippie boy Tokz.. haha xd

Tokz & Winc ft. Fille live @ Holmberget, Eskilstuna/Torshälla

Tokz & Winc ft. Fille live @ Holmberget, Eskilstuna

Jag slänger upp en video från våran spelning i Onsdags den 2 Juni på Holmberget i Eskilstuna/Torshälla,
Tycker det gick rätt så bra, för att vara våran första spelning någonsin, dock lite missar ifrån sidekicken och lite missar från mig texten, men om man bortser från det så var det en spelning med mycket nöje, det var inte så mycket folk där, runt 50-60 personer, men kul ändå!

Videon fick inte plats på youtube då den är 14-15 minuter lång och youtube's längd-gräns för videoklipp är 10 minuter, så det blir en länk till videon istället på Vimeo!


  • 'Huvudrappare': Tokz
  • Rapp/Sidekick: Winc
  • Rapp/Beatbox: Fille
Tokz & Winc ft. Fille live @ Holmberget


Sjuk...

Mixtapet blir ytterligare försenat med ett antal dagar, nu är jag förkyld som fan, typ ögoninflammation också... suck.

Säger bara lycka till och spela in nu, så det får vänta ett tag..

Får skylla mig själv att jag är sjuk, sjukdomen är självförvållad, jag var ute 5 timmar mitt antten i bara tshirt och söp, kom hem och var ihjälfrusen iprincip, så får skylla mig heeelt själv!

Inte gjort mycket idag, åkte hem från min polare i husvagnen eftersom jag är sjuk, sen har jag bara tagit det lugnt hela dagen, orkar inte göra ett skit..

Ska fortsätta ta det lugnt nu.. helt sluta orkar knappt skriva, skriver när jag piggnat till igen, bye!

Spelning #1 avklarad!

Nu känner jag att det var väldigt väldigt längesen jag skrev, dåligt av mig...

Men iallafall så hade vi spelning på holmberget i torshälla den 2:a Juni, det gick rätt så bra faktiskt! Bortsett från några små missar så var det fett för att vara den första spelningen från min sida, stort tack till wincent som sidekicka, filip som beatboxa och alla som kom och kollade, runt 50 personer faktiskt, publik rekord på holmröjet (evenemanget) enligt arrangörerna haha...

Mixtapet är redo för inspelning nu och komma släppas så fort det är klart vi börjar redan på måndag att spela in med alla gäster och sen kommer det gå undan fram tills det är dags och släppa tapet, jag kan även avslöja att jag har några texter liggandes som kommer spelas in efter mixtapet så det blir ingen paus efter det!

Just nu befinner jag mig i en husvagn ute hos en polare i torshälla, vi ska bo här i en vecka ungefär för att hans mormor har hans rum nu.. då hon kommit från finland för att hälsa på dem och deras släkt i sverige, helt okej detta boende faktiskt, lite trångt men det är lugnt :)

Så... vad har jag mer att berätta? Jo... Kattungarna kanske.. dem är nästan en månad nu, dem har börjat äta riktigt mat och diar inte längre, vilda som jag vet inte vad är dem också, helt galna, ganska självklart...dem är ju bara kattungar haha.

Vad ska man göra idag då?... Det blir nog till att försöka skaffa pengar för att sedan åka iväg på krök.. En kille som heter Mattias Hammarberg har varit utbytesstudent i 1 år i USA och har precis kommit tillbaka till sverige igen efter en lång tid, så vi ska fira att han är hemma!

Jag ska få tag på videos från Holmröjet när vi uppträdde så ska jag lägga upp dem här för de som vill se, det kommer nog senare dock.. eftersom jag inte är hemma någonting nu knappt...

Jag badade också för första gången i år i... Torsdags tror jag det var.. det var rätt kallt i vattnet och det gick segt och vänja sig men efter ett tag gjorde man det någorlunda, sen efter ett tag till började man frysa så då var det inte kul längre, gick upp och satt i solen hela dagen istället, MYCKET skönare haha..

Får väl se när jag skriver nästa gång, dåligt av mig och uppdatera med 2 veckors mellanrum typ, fyfy... jaja har itne tid och skriva mer nu, hare braaaaa!

RSS 2.0