Söndag 5/9-10

Tänkte ta och uppdatera ytterligare en gång, så ni inte kan klandra mig för dålig uppdatering haha.

Är med min tjej just nu, vi har inte gjort så mycket, varit med sebbe ett tag, kollat på film, och tidigare igår var jag hos min kusin, som fyllde 14 år, fjortisen ;) haha nej men, var där i ett par timmar, och sen åkte jag vidare till torshälla och direkt till älskling. :)

Så äre.

Godnatt.

Svar från frågestunden.

Kanske ska börja med och be om ursäkt för otroligt dålig uppdatering, och slänga in en dålig ursäkt också, men har inte haft internet så har inte kunnat blogga alls, men jag får förhoppningsvis internet i slutet på denna månad, 30:e dårå.


Och nu till svaren:

Fråga: gillar du någon?

Svar: Ja, jag är i ett förhållande just nu. :)

Fråga: är du oskuld?

Svar: Nej, det är jag inte, men jag tycker det där med om man är det har blivit en så stor grej, jag skulle inte precis skämmas om jag var det.
- saknar du någon du har haft ett förhållande med
Svar: Nej, jag har ett förhållande just nu som jag är helt inne i, och hoppas på att det förblir så också. :)

Fråga: singelliv eller förhållande?

Svar: Alltså, det beror ju helt på, just nu skulle jag inte ens kunna tänka på och leva singel, skulle inte klara det, så jag tycker det är såhär, när du levt singel ett bra tag så vill du binda dig till ett förhållande, för man känner en slags "saknad" eller hur man nu ska beskriva det, och när du är i ett förhållande så tänker man nog inte på singel-livet, men det beror ju helt på hur pass bra man tycker att förhållandet är, det är ju helt upp till en själv som person, själv är jag inte en smula sugen på att vara singel. :)

Fråga: öl eller cider?

Svar: Öl, of course haha.

Fråga: är du en bra kyssare?

Svar: Haha, det kan ju inte jag svara på, fråga min tjej ;) haha.

Fråga: varför börja du blogga?

Svar: För att jag ville ha ett ställe där jag kunde "prata ut" om mitt liv, och om min musik, då man person kanske inte orkar lyssna på allt, och framför allt för att dem som gillar musiken ska kunna läsa om den. :)

Fråga: tjänar du pengar?

Nej, har försökt mig på det där, men är alldeles för lat, och har inte tålamodet för att hålla på med sånt, haha.

Fråga: hur länge har du bloggat?


Svar: Sen i mars, det här året. :)

Fråga: Hur allvarligt ser du på bloggandet?

Svar: Jag tar bloggandet som ett nöje, och en plats där jag kan skriva ner allt jag känner, och allt jag känner att jag vill dela med mig av, så rätt seriöst, även om uppdateringen ibland inte är den bästa, haha.

Fråga: Vem är din bästa vän?

Svar: Förutom min tjej, så är min bästa kill-kompis Sebastian, och tjej-kompis Madeleine :)

Fråga: Du vet hur bra du är på och rappa va?

Svar: Måste nog börja med och tacka, det värmer som fan när folk visar uppskattning för musiken man gör, tyvärr måste jag säga att jag är en väldigt "självkritisk" person, och lite av en perfektionist, så om jag gör låtar, skivor, whatever.. Så tycker jag att det är ra i början, men jag ser alltid så att allting kan bli bättre, inget är perfekt enligt mig, men det är när folk berömmer en, och visar uppskattning som man återfår glöden att fortsätta, så.. tack. :)

Fråga: Vad hette din första flickvän?

Svar: Det beror helt på hur man ser det, om man nu kan räkna folk från lågstadiet osv.
Men isåfall så var det Mikaela, i typ.. kommer inte ihåg, men lågstadiet iallafall haha.

Fråga:
Vilka sporter har du gått i?

Svar: Oj, många, jag har spelat pingis, fotboll, innebandy, och sen har jag alltid varit intresserad av sport, har spelat massa annat på fritiden, bland annat basket och handboll. :)

Fråga: Vad gör du hellst på din fritid?

Svar: Beror helt på vilket humör jag är på, men för det mesta, musiken, är med kompisar, och nuförtiden, eller vad man ska säga, är jag med min tjej. :)

Fråga: Hur många gånger har du varit kär på riktigt?

Svar: Jadu, alla har väl haft förhållanden som inte varit helt 100% seriösa, men seriösa förhållanden, och då menar jag inte längden, utan verkligen de som har varit bra, och riktiga känslor har varit inblandande i, är kanske 5. :)

Fråga: Vilket är ditt favorit djur?

Svar: Hund, helt klart, fast jag är också katt-människa. :)

Fråga: Vad vill helst av allt ha just nu?

Svar: Hm, min skiva klar, inte så mycket mer, spendera tiden med min tjej och inte sitta här (hon tvingade mig och svara på allt nu haha) men kanske bra det, så det blir gjort.


Det var allt, är det fler frågor så ställ dem, men det KAN ta tid innan svar haha (dock inte lika lång tid)

Ciao.

RSS 2.0