ändringar.

Känner att jag måste skriva nu!
Precis vaknat... sent, men skönt.. gjort iordning frukost och sitter och bläddrar mellan låtar av sveriges bästa lyrikist enligt mig, Organism12..

Datumet vi skulle uppträda är ändrat till 2 Juni på Holmberget i Torshälla klockan. 20.15..
Inte Pf(Fredrik) som kommer vara min sidekick, istället har jag nu tagit in Winc(Wincent) blir bättre så jag och han kommer bättre överens, kommer bli överfett!

Kattungarna har blivit mycket mycket mer livliga nu, vi har tagit ut dem på golvet i vardagsrummet nu istället för i garderoben, fast på golvet i en kartong såklart.. så fort man går fram till kartongen sätter en av dem upp framtassarna på kartongens kant och börjar skrika som sjutton för den vill att man ska lyfta upp den haha.

Mixtapet går segare än nånsin, många som ska gästa men ingen är klar än, hoppas det skrivs för fullt till slut så vi kan få lite inspelningar till slut så jag kan sätta ett releasedatum på tapet :)

Nu ska jag fixa lite inför att wincent ska komma hit och vi ska bestämma lite grann vilka låtar vi ska framträda med på Holmberget och så vidare.. ska försöka få upp mer låtar på youtube också, är antingen för lat ibland eller har inte tid helt enkelt..

Flyttningen är i full gång, vi fixar nu eventuella skador i lägenheten som kanske måste debiteras.. bättre att fixa det innan besiktningen så slipper vi betala för onödiga saker vi lika gärna kan fixa själva, I slutet på juni flyttar vi, alltså drygt en månad kvar, längtar som sjutton, ska bli skönt och få det lite ändrat i vardagen haha.. varenda dag är likadan iprincip, rätt långtråkigt men sånt är livet!

Jaja... nu ska jag hämta lite mer oboy ;) sen ska jag sätta igång med förberedelser till wincent kommer hit.

Skrev en liten text igår (Som inte ska spelas in) bara lite lyrikism, lägger upp den som slut på detta inlägg, några bilder på kattungarna får avsluta inlägget också!

Får se när jag kan skriva igen :) tills dess får ni ha det bra för det ska jag!

25/4-25/5 - Evelina Bohman 1månad, Jag älskar dig <3

Vers 1:
Jag vaknar upp, ser ljuset från fönstret som skimrar
Jag lever, jag ser det
Det är som hela världen glimrar.
Jag tar mig upp och jag tar dagens första kliv
Jag tittar bakåt, men jag saknar tjejen där bredvid
Jag sätter mig på sängkanten, är jag sentimental?
Eller mår jag bra? Tycker det är något, som saknas i min dag.
Är det ensamhet, lycka eller självklarhet?
Jag måste klara dagens hinder helt själv, jag vet.
Men jag reser mig upp, jag går ut i köket
Med funderingar i huvudet, vilka hinder är till mötes?
Jag nonchalerar dessa tankar börjar tänka på något annat
Ständigt blir jag avbruten, denna plåga gör mig förbannad!
Ångesten kommer krypandes upp i nacken
Jag är den som väldigt sällan orkar sköta snacket.
Vackert? Någon jag väldigt sällan upplever
Jag sitter ständigt och funderar och försöker skriva tröstbrevet.

Vers 2:
Vänner nonchalerar, dem bryr sig bara när man ber dem
Jag önskar jag kunde se dem men jag hittar aldrig något och le om.
Djupt involverade saker det har jag alltid i mitt liv
Och det gör sällan mig till någon säker individ.
Jag hatar mig själv, jag hatar plåger, hatar droger
Jag hatar drömmar som förstörs, det som väcker mig när jag sover.
Kan ställa hundratusen frågor men får alltid samma svar
Och det som gör mig glad för stunden stannar aldrig kvar.
Med en djupande suck vänder jag på min klack
Går ut i den friskande luften som förorenas av all skitsnack.
Och rykten som sprider skitlukten med vinden
Inte konstigt att man drunknar i alla dessa synder.
Men kanske hittar jag den rätta vägen och någon gång tar mig ut
För att allting som har sin början brukar ha sitt slut.


Den vildaste kattungen av dem alla, sötaste också! :)


Mamman Odyssy med resten av dem tre kattungarna  :)

Det var det har inget mer och skriva!

peeeeace


tråkigt värre.

tjena..

Kom nyss hem från det äckliga blöta vädret, usch vad trött jag är på det..

Iallafall varit ute med Sebbe, Elly och Oscar.. satt vid statoil, inte gjorde ett skit och snackade, så kom det två killar och satte sig där, översociala, bögar också, satt där i flera timmar och snackade med oss och drack, dem var redigt packade haha, så frågade dem oss efter några timmar om dem ville hänga med hem till en av dem och dela på några öl, men vi tackade nej då vi knappt kände dem, rätt läskigt.. haha.

Nu sitter jag här, ingen aning om vad jag ska göra, är sjukt uttråkad, och har inte speciellt mycket och skriva heller, saknar min älskling som är i norrland för tillfället, inte okej men hon kommer hem på söndag så jag får hålla ut hehe.

Uppdaterar när jag har något annat och skriva om, och har tid (måste tilläggas) haha.

hejsvejs!

regnregnregnregnregn = svensk sommar? svar ja

Skriver i bloggen nu igen då när jag väl har tid.. sitter och väntar på att Sebbe, Elly och Oscar ska komma förbi och umgås med mig.. kan berätta om min extremt roliga natt, får skylla mig själv
Började med att jag kände mig trött så jag la mig och kolla på tv, tänkte läsa lite också men så blev det inte.. redan vid 20 somnade jag, och självklart vaknar man sen mitt i natten.. halv 1 och inser att jag aldrig kommer kunna somna igen, klarvaken och pigg som en gris går jag upp och börjar göra mat, mitt i natten.. haha, slutade med att jag inte somnade förän 5 på morgonen och gick upp vid 12, så trött är man nu, kanske dags och sova igen? nej skulle inte tro det..

Gjorde klart sista spåret på mixtapet igår, en kort session som avslut sen kommer outrot efter såklart, får se om jag slänger upp acapellan på versen här sen, måste bara få fram den igen för jag råkade glömma och spara den, men kan säkert fixa det på något vis.

Sitter och lyssnar på Eminem's nya singel, RIKTIGT fet är den, bra comeback med en singel!
Tänkte slänga upp singeln på download här så alla kan få höra den, den är värd alla lyssningar den kan få!

Länk för att ladda ner:
http://www.2shared.com/file/UmBN_j9F/Eminem_-_Not_Afraid__2010___Ex.html

Nu ska jag ut med Sebbe, Oscar och Elly

bye!


yoyoyo

tjabbatjena.

antal dagar sen jag skrev igen, jag skyller som vanligt på flyttningen och begränsad tillgång till internet, rätt jobbigt då jag iprincip behöver tillgång till det varje dag för att hålla igång med musiken, men jag gör så gott det går!

Min katt, Odyssy, även kallad "diss, dissen, kattitsen, tjockis osv. haha" iaf den fick ungar för ett antal dagar sen, 4 stycken, 1 helvit, 2 svartvita och 1 grå, rätt gulligt faktiskt haha, brukar inte vara den som tycker ungar och sånt är gulligt men när kattungarna piper, man kan inte låta bli och tycka att det är gulligt, det bara är så haha!

Musiken går rätt segt, skrivit klart min vers till barndomslåten som ska göras tillsammans med poeteN som gästar på mitt mixtape, kommer bli fett! Ändrat datum också på när vi ska uppträda, ringde in försent och anmälde oss till ungdomsfestivalen så det var fullt redan, men nu istället fick vi ett bättre erbjudande, kommer bli den 27:e Maj istället på Holmberget i torshälla, och då fick vi helt plötsligt 6 spelningar på rad, 6 veckor i rad varje onsdag på holmberget mellan 19 och 21 kommer vi uppträda, från och med den 27:e alltså. Tycker alla som kan och har tid kan komma och kolla på åtminstone en av våra spelningar, tror inte ni har 6 onsdagar på raken upptagna ;) haha..

Flyttningen går helt okej, snart har vi fått ut allt ur: köket, mammas sovrum, min lillebrors rum och mitt rum. Trots att det är 2 månader kvar så är det bättre och rensa redan nu så har man det överstökat hehe. Ser fram emot att flytta, kanske lite ovanligt eftersom vi bott på samma ställe i snart 12 år så.. menmen kan vara skönt med lite variation också :)

Tänkte att jag skulle avsluta detta inlägg med att lägga upp min vers till kommande låten med PoeteN, har inte hans vers och refräng är tyvärr inte klar än, men det komma skall!
Min vers:

Vers 1 (Tokz):
Helt sentimental när man ba tänker tillbaks
Tiden, stunden, dagen vi var barn som bara levde bra
Inget knas ingen lag att bryta man va bara glad
Man hade faktiskt mat på bordet varje jävla dag
Sprang på gården lekte med dem andra tog det lugnt
Man kunde leka vanligt inte sitta mecka skunk
Nu för tiden går man runt på samma punkt snackar strunt
Gör allt du kan för polarna för att agera skurk
Tiden har förändrats och man springer runt med grabbar
Festar på helger och ba skiter i och slagga
Sen dags och tagga softa du vet sippa bira
Skiter i barndomsminnen fast det är dem som är finast
Antar att för mycket har förändrats med åren
Ibland kan man se sig själv i vaggan där på gården
Man kanske hittar man nya vägar och nån gång tar sig ut
För att allting som har en början det brukar ha sitt slut.

Kommer bli nice tror jag, skit soft beat, och lite variation på det hela med en gäst i mina låtar, kulkul!

Ni ska jag ta och äta något litet sen säger jag godnatt för sen är det sängen nästa som gäller.

Tack och hej!


trött är bara förnamnet!

tjena

nu har det gått några dagar sen jag skrev igen men som sagt har väldigt mycket att göra med flyttningen och allt möjligt, ska försöka lägga upp resterande låtar på youtube när jag har tid för det, ganska trött också inte sovit så mycket inatt, sömnproblem börjar man få.. antar att det har med stressen och göra att jag aldrig riktigt slappnar av och varvar ner, inte ens när jag ska sova, enda sättet jag lyckas varva ner på är när jag lägger mig och läser eller lyssnar på musik, men det brukar ta ett tag innan jag somnar ändå, börjar bli rätt jobbigt faktiskt.. aja skitsamma.

håller på med dem sista låtarna till mixtapet med alla gäster, just nu skriver jag på texten till låten med PoeteN som gästar som låt nummer 8 på mixtapet, den kommer handla om barndomen, lite flashbacks, minnen från förr etc. lite nostalgi på det hela..

Sen höll jag nästan på och glömma att nämna.. Jag och pisto har våran första spelning nu den 17 Maj på ungdomsfestivalen i Torshälla, ska bli riktigt nice, alla som kan ska självklart komma och kolla, det är synd att mixtapet inte är klart än, då hade jag sålt dem efter våran spelning, men det får man ta på nästa spelning istället det lär ju bara bli allt fler och fler så..

för övrigt kan jag säga att folk har ringt och vill kolla på våran nuvarande lägenhet som vi då ska flytta ifrån om drygt 2 månader, 4 st som ringt och det har varit 2 st och kollat nu, verkar rätt intresserade vi får väl se vart det leder någonstans..

har inte så mycket mer och skriva, lägger upp länkarna till låtarna jag laddar upp senare, för er som vill lyssna!

ha det bra, ciao


RSS 2.0