snart så!

Längesen jag uppdatera så tänkte bara titta in och informera lite grann, youtube klippen är upplöagda igen från ett annat konto, sök bara på tokz på youtube så kommer det upp automatiskt, det är alla låtar som var där förut, no problems. :)

Skivan är strax klar också, har varit massa strul med den så det är anledningen till den sena ankomsten, bara introt och omslaget kvar sen äre dags för "lansering" om man nu kan kalla det så.

Haha, men jag har inte mer och säga. Så ni får nog vänta tills skivan släpps för nästa uppdatering. 

Patience, people, patience.

Veckans LÅTAR & händelse!

Såja, då var man tillbaka igen då jag samlat på mig lite mer och det har blivit aktuellt för veckans låt och händelse, fast denna gång så har jag faktiskt hittat tre st låtar, så idag så blir det lite extra-kryddat med veckans LÅTAR och händelse.

Jag tänkte att jag kör igång direkt, har inte mycket mer och skriva som "Intro"

Veckans första låtar:


Två stycken test-snipp av danish kommande låtar:

Riktigt intressant faktiskt, inte hört något nytt med Danish på länge, och eftersom jag gillar hans musik såpass mycket och för att jag tycker att den mesta mucik han gör låt riktigt bra så blir det här två av veckans låtar, inte hela låtar, men det gör det hela mer intressant.

Och nu till låtarna asså:

Danish - Snippet 1(inget namn):




Denna låt tror jag verkligen på, den är lugn och har en skön melodi-slinga på refrängen och i verserna, verserna läggs bra också, med bra delivery och mycket bra text vad man hör hittils, tror denna kan bli favoriten bland de två som släpps. :)


Danish - Snippet 2 - Tror på det här:



Denna är också bra, mycket fart i den, och jag personligen gillar beatet, det är den "rockiga" typen av beats, passar väldigt bra till hans röst och musik, enligt mig, men det är ju en smaksak, men första låten ligger fortfarande på plats 1 i min favorisering. :)

Får väl se när dem kommer ut, och om ni vill hålla koll på när dem kommer ut hänvisar jag er till Danish's egen blogg.

http://danish.blogg.se


Det var alltså de två första låtarna. :)



Och så sist men inte minst:

Organismen 12 ft. Alex Norelus a.k.a Academics - Mitt folk

Länk till att ladda ner låten:

http://www.tarelugnt.se/alexnoreus/organismen_alexnoreus-mittfolk.mp3

Ojojoj, säger jag bara, skulle kunna lyssna på bara beatet i åratal, sen när organismen kommer in, och hans röstläge, man kommer till ett paradis under låtens gång.. helt amazing!
Och Alex a.k.a Academics, vilka framsteg, vilken delivery, vilken känsla, låten kan inte bli bättre och jag känner igen denna låt, när jag tänker på denna låt, tänker jag på org12's platta "Om gud vill och vädret tillåter". Det är ett så pass unikt sound i låtarna och dem är verkligen grymma utan och innan!
Ojoj, denna låtblir och lyssna på mycket hädanefter, jag har inte så mycket mer och skriva, utan ni behöver bara lyssna på den så förstår, verkligen guld!

Mer av organismen kan ni hitta på hans blogg såklart.

http://organismen.blogspot.com

Han har även släppt en ny låt med Roffe Ruff som ni kan titta på via bloggen, riktigt härlig!


Veckans händelse:

Så många kan inte vet, men då finns jag här för att informera er om att Promoe och Houman Sebghati, har genom ett nytt samarbete släppt en ny låt tillsammans, och den släppt dem i veckan, nu har dem gjort klart videon också, och jag ska ge er en titt på låten samt med video och även en titt behind the scenes när dem gjorde videon, tack vare DubCNN och WhoaTV som filmade det, och har en video som jag kan lägga upp här. :)

Houman Sebghati ft. Promoe - Lögner (Musik/Video):



Bra låt enligt mig, inte min musik typ, men den funkar för dem flesta, och det är ett spännande samarbete.
Får se hur det blir. :)

Houman Sebghati ft. Promoe - Lögner (Behind the Scenes):



Behind the Scenes till deras video.

Det var allt.
Bye

Fortsätter blogga från och med nu.

Har fått mitt internet nu, äntligen, och det betyder att jag också kan fortsätta blogga.
Skivan kan fortsättas också och det är inte mycket kvar alls på den, 1 låt och sen skivomslaget, sen släpps den.
Det där med Veckans låt och händelse kommer fortsätta också, och jag kommer lägga upp ett inlägg senare som innehåller det. :)
Nu sitter jag hemma, sjuk. Min tjej har fått körtelfeber, och hennes körtlar i halsen har svullnat väldigt mycket, så oroar mig för att dem ska svullna igen helt och hon får åka till akuten, usch.
Men får försöka tänka positivt, är ju trots allt för det mesta en optimist.
Jag har inte så mycket mer att skriva, ska ladda upp låtarna på youtube igen, och allting som jag har gått miste om när mitt förra konto där blev hackat.
Men life goes on, och nu ska jag göra lite annat, skriver senare idag.

Ha det bra!

RSS 2.0